top of page

Meistä

Meidän tarinamme, vuodesta 1989

Kuljetus- ja huolinta-alan dynaamisena toimijana perustettu Oy Vaasahuolinta-Vasaspedition Ab tunnetaan luotettavista ja asiantuntevista palveluistaan. Runsaan kokemuksemme ansiosta pystymme hoitamaan haastavimmatkin lähetykset ja tehtävät vaivattomasti.

 

Toimintatapamme ytimessä on sitoutuminen henkilökohtaiseen palveluun. Jokaiselle asiakkaalle nimetään oma yhteyshenkilö, joka huolehtii siitä, että asiakkaan tarpeet, koosta riippumatta, täytetään huomionosoituksella ja huolella. Olipa kyseessä sitten pieni tehtävä tai suuri operaatio, me autamme sinua.

 

Olemme erikoistuneet löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan kuljetusmuodon sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Olipa kyse sitten maan halki tai ulkomaille suuntautuvasta kuljetuksesta, varmistamme, että tavarasi kuljetetaan tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Anna meille vain osoite, niin me hoidamme loput, jolloin voit keskittyä keskeisiin tavoitteisiisi. Luota siihen, että Oy Vaasahuolinta-Vasaspedition Ab hoitaa logistiikkatarpeesi saumattomasti.

bottom of page