top of page

Om oss

Vår historia, sedan 1989

Oy Vaasahuolinta-Vasaspedition Ab har etablerat sig som en dynamisk aktör inom transport- och speditionssektorn och är känt för sina pålitliga och skickliga tjänster. Vi har lång erfarenhet av att hantera även de mest utmanande transporter och uppgifter utan problem.

 

Kärnan i vårt tillvägagångssätt är ett engagemang för personlig service. Varje kund tilldelas en särskild kontaktperson som ser till att deras behov, oavsett storlek, tillgodoses med uppmärksamhet och omsorg. Oavsett om det handlar om en liten uppgift eller en storskalig verksamhet finns vi här för att hjälpa till.

 

Vi är specialiserade på att hitta det lämpligaste transportsättet för dina behov, både nationellt och internationellt. Oavsett om det är inom landet eller utomlands ser vi till att dina varor transporteras effektivt och säkert.

 

Ge oss bara adressen så tar vi hand om resten, så att du kan fokusera på dina viktigaste mål. Lita på att Oy Vaasahuolinta-Vasaspedition Ab tar hand om dina logistikbehov på ett smidigt sätt.

bottom of page