top of page

Merirahti

Tarjoamme virtaviivaistettuja konttikuljetuspalveluja, jotka täyttävät erilaiset tarpeesi:

 

  1. Täydellinen ja konsolidoitu konttipalvelu: Me optimoimme konttitilan varmistaaksemme kustannustehokkaat kuljetusratkaisut rahdillesi, riippumatta siitä, tarvitsetko täyden konttikuorman (FCL) vai vähemmän konttikuormaa (LCL).

  2. Dokumentointi: Tiimimme hoitaa kaikki tarvittavat asiakirjat tarkasti ja tehokkaasti, mikä takaa lähetystesi sujuvan käsittelyn.

  3. Satamasta satamaan ja ovelta ovelle: Satamasta satamaan tai ovelta ovelle - tarjoamme joustavia, erityistarpeisiisi räätälöityjä kuljetusvaihtoehtoja, jotka takaavat saumattoman kuljetuksen lähtöpaikasta määränpäähän.

  4. LCL (Less Container Load) ja FCL (Full Container Load): Valitse rahtimäärääsi parhaiten sopiva konttikoko. LCL- ja FCL-palvelumme tarjoavat joustavuutta ja tehokkuutta kuljetustarpeisiisi.

  5. Tavanomaiset rahdit: Konttikuljetusten lisäksi tarjoamme tavanomaisia rahtikuljetuspalveluja ylisuurille tai epätavanomaisille rahdille, mikä takaa turvallisen ja luotettavan kuljetuksen.

  6. Vaaralliset tavarat: Turvallisuus on etusijalla vaarallisten aineiden käsittelyssä. Olemme erikoistuneet vaarallisten aineiden vaatimustenmukaiseen ja turvalliseen kuljettamiseen noudattaen kaikkia viranomaisstandardeja.

 

Meiltä saat kattavat konttikuljetusratkaisut, joissa tehokkuus, luotettavuus ja lastisi turvallisuus ovat etusijalla.

bottom of page