top of page

Sjötransport

Vi erbjuder strömlinjeformade containertransporttjänster för att tillgodose dina olika behov:

 

  1. Full och konsoliderad containertjänst: Oavsett om du behöver en full containerlast (FCL) eller en mindre containerlast (LCL) optimerar vi containerutrymmet för att säkerställa kostnadseffektiva fraktlösningar för din last.

  2. Dokumentation: Vårt team hanterar all nödvändig dokumentation med precision och effektivitet, vilket säkerställer en smidig hantering av dina försändelser.

  3. Port-till-port och dörr-till-dörr: Från hamn till hamn eller dörr till dörr erbjuder vi flexibla fraktalternativ som är skräddarsydda efter dina specifika krav och säkerställer sömlös transport från ursprung till destination.

  4. LCL (Less Container Load) och FCL (Full Container Load): Välj den containerstorlek som bäst passar din lastvolym. Våra LCL- och FCL-tjänster erbjuder flexibilitet och effektivitet för dina fraktbehov.

  5. Konventionell frakt: Förutom containerfrakt erbjuder vi konventionella frakttjänster för överdimensionerad eller okonventionell last, vilket garanterar säker och pålitlig transport.

  6. Farligt gods: Säkerhet är vår prioritet när vi hanterar farligt gods. Vi är specialiserade på kompatibel och säker transport av farligt gods, i enlighet med alla lagstadgade standarder.

 

Räkna med oss för omfattande containerfraktlösningar som prioriterar effektivitet, tillförlitlighet och säkerhet för din last.

bottom of page